Hjälp oss att kartlägga minoritetstalang!

Visa att ni finns!

KESKI vill att det ska vara lätt för folk att komma i kontakt med er – så ni får fler medlemmar och stärker det fria kulturlivet!

Därför kan ni som förening registrera er hos oss och få en egen sida där ni kan presentera er själva och vad ni har för verksamhet.

Ni kanske vill uppmärksamma att ni har medlemsträffar, firar festliga saker med en gemenskap som man vill ta del av?

Du är också välkomna att lägga in information om evenemang hos oss helt gratis. Du hittar mer information via knappen nedan.

Det är gratis!

Joo, faktiskt! Vi marknadsför och uppmärksammar listan och evenemangen ni listar på KESKI i olika kanaler och i redaktionella utrymmen, där era medlemmar rör sig.

Tipsa gärna andra föreningar som du tror skulle vilja synas och gilla det här!Det går supersnabbt!

* Att registrera sig på KESKI är just nu kostnadsfritt, en eventuell avgift kopplat till administration och uppdatering av sidor kommer att undersökas inför 2023. 

Vi behandlar allt löpande, i tur och ordning.

Hur det funkar för arrangörer & publik

Keski tillhandahåller en lättöverskådlig databas över musiker/konserter i Sverige och i norden.

En enkel lista av kategorier gör det lätt att hitta den musikern, teaterföreställningen, konferencieren, författaren, konstnären som du letar efter.

Som arrangör kan du skicka en snabb bokningsförfrågan, där ni tillsammans med aktören kan inleda en diskussion kring upplägg, pris m.m.

Som publik kan du snabbt, enkelt och demokratiskt önska/föreslå ett evenemang till både kommun och kulturaktör. På så sätt visa på att det finns en efterfrågan och intresse för att något ska arrangeras.